У Кременчуці дитина потрапила до реанімації, напившись розчинника

Надзвичайні події
Ольга Правденко22 лютого 2016 о 12:381159 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Кременчуці дитина потрапила до реанімації, напившись розчинника
З початку року це вже 18 випадок у Кременчуці і районі травмування дітей вдома.

У Кременчуці дитина потрапила до реанімації, напившись розчинникаДитина отруїлася розчинником. Фото з сайту kg-ua.com

Восьмирічна дівчинка потрапила до реанімаційного відділення Кременчуцької міської лікарні пізно увечері в неділю. Діагноз – отруєння побутовою хімією, дитина випила розчинник.

– Зараз перевіркою займається Кременчуцький районний відділ поліції. По закінченню перевірки батьки будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків, – коментує Анна Васенко, прес-офіцер Кременчуцького відділу ГУ НП у Полтавській області. – Загалом, з початку року – це вже 18 випадок у Кременчуцькому районі травмування дітей вдома побутовою хімією, з яких 3 випадки – опіки. Середній вік дітей – 2-4 роки.

Нагадаємо, нещодавно у Кременчуці дитина отруїлася пральним порошком.

За словами Анни Васецької у переважній більшості випадків це трапляється тому, що батьки залишають побутову хімію і таблетки в досяжних для дітей місцях.

– Ми постійно проводимо профілактичні бесіди, притягуємо батьків до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків, але все-одно щотижня маємо подібні випадки, – каже Васенко. – От, приміром, нещодавно батько закапав маленькій дитині ніс сильними каплями від носу, від чого та отруїлася. В іншому випадку – дитина напилася білизни й обпекла стравохід.

Читайте також: У Полтаві через отруєння чадним газом 4-річна дитина потрапила до реанімації

У поліції в черговий раз закликають батьків бути уважними і відповідальними, ховати небезпечні речі і в недосяжні для малечі місця.

До теми: На Полтавщині двоє дітей отруїлися чадним газом

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter