У Полтаві чоловік у військовій формі хотів покінчити з життям

Надзвичайні події
Юлія Обелець22 березня 2016 о 14:341151 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві чоловік у військовій формі хотів покінчити з життям
57-річний чоловік стрибнув з 5 поверху будинку

У Полтаві чоловік у військовій формі хотів покінчити з життям самогубствомУ Полтаві чоловік у військовій формі хотів покінчити з життям самогубством. Фото – ukr.segodnya.ua

21 березня близько 15 години поліції надійшло повідомлення про те, що чоловік у військовий формі стоїть біля відкритого вікна міжповерхового майданчика п’ятого поверху одного з будинків по провулку Заячому, – йдеться на сайті обласної поліції.

Коли правоохоронці прибули на місце події, чоловік уже лежав біля будинку.

«Швидка» госпіталізувала самогубцю в один з медичних закладів Полтави. Потерпілим виявився 57-річний мешканець сусідньої області.

Лікарі констатували у нього численні переломи ніг та тазу. Зараз він перебуває у лікарні, стан здоров’я – стабільно тяжкий.

До речі, рівно рік тому в Полтаві стрибнув із вікна казарми 27-річний мобілізований

За даним фактом відділення поліції № 1 міста Полтави розпочало кримінальне провадження за частиною 1 статті 120 Кримінального кодексу України (доведення до самогубства). У рамках розслідування провадження з’ясовують всі обставини події.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter