У Полтаві двоє людей постраждали під час пожежі

Надзвичайні події
Юлія Обелець4 жовтня 2015 о 10:121175 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві двоє людей постраждали під час пожежі
Двоє полтавців отримали опіки в результаті пожеж у квартирах

У Полтаві двоє людей постраждали в пожежіУ Полтаві двоє людей постраждали в пожежі. Фото prozahid.com

3 жовтня у Полтаві сталось дві пожежі з постраждалими. О 8 годині в Ленінському районі міста на вулиці Амундсена зайнялась оселя полтавця 1934 року народження. Як повідомляють на сайті ГУ ДСНС Полтавщини, вогонь знищив побутові речі, пошкодив підлогу. Збиток встановлюється. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем під час куріння господаря, який отримав опіки спини 2 ступеню. Його госпіталізували до 2 міської клінічної лікарні Полтави.

Друга пожежа сталась в Октябрському районі міста на вулиці Героїв Сталінграду близько 19.30. Вогонь знищив пластикове оздоблення стелі кухні квартири, пошкодив кухонний стіл, тумбочку, телевізор, побутові речі. Збитки та причина пожежі встановлюються. На місці пожежі господар квартири 1983 року народження отримав термічні опіки рук та ніг 2 ступеню, нижньої частини тулуба 60%, отруєння продуктами горіння. Його доставили до 1 міської клінічної лікарні Полтави.

До теми – Сезон пожеж: на Полтавщині горіло уже четверте сміттєзвалище

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter