У Полтаві онук так пограв у піжмурки з дідусем, що довелось викликати поліцію

Надзвичайні події
Юлія Обелець8 квітня 2016 о 08:511406 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві онук так пограв у піжмурки з дідусем, що довелось викликати поліцію
7-річний хлопчик так сховався від дідуся, що для його пошуків довелось викликати правоохоронців.

У Полтаві онук так пограв у піжмурки з дідусем, що довелось викликати поліціюУ Полтаві онук так пограв у піжмурки з дідусем, що довелось викликати поліцію. Фото – inforesist.org

Виявили семирічного хлопчика у будинку батьків, в селі Гожули. Свою втечу від діда пояснив тим, що засумував за батьками та вирішив повернутись додому, – йдеться у повідомленні на сайті обласної поліції.

Хлопчик гостював у дідуся з бабусею, які проживають у Полтаві. Під час прогулянки на дитячому майданчику, онук запропонував діду пограти у «схованки» і поки дідусь рахував до десяти із заплющеними очима, зник з поля зору. Усі намагання чоловіка знайти онука самостійно закінчились невдало. У зв’язку з цим, він звернувся за допомогою до відділення поліції № 1 міста Полтава.

–На пошук дитини були негайно залучені працівники практично усіх служб відділення поліції, - зазначив начальник відділення поліції № 1 міста Полтави Сергій Махно. – Крім цього на допомогу підняли громадські формування по охороні правопорядку, які сьогодні діють у районі.

Дитину знайшли протягом кількох годин

З малолітнім провели профілактичну бесіду виховного характеру, під час якої він пообіцяв більше не грати з рідними у подібні ігри і нікуди не ходити без дорослих.

До теми – У Полтаві розшукують дівчину

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter