У Полтаві вибухнула вантажівка з боєприпасами (оновлено, фото)

Надзвичайні події
24 червня 2015 о 07:0412498 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві вибухнула вантажівка з боєприпасами (оновлено, фото)
Протягом декількох хвилин кілька мікрорайонів чули потужні вибухи.

У Полтаві вибухнула вантажівка з боєприпасамиФото – www.11channel.dp.ua

Вночі 24 червня неподалік «Метро» сталася надзвичайна ситуація – загорівся військовий автомобіль. У причепі знаходилися боєприпаси, серед яких міни.

За словами очевидців, автомобіль загорівся на ходу. Військові вчасно помітили загорання і намагалися його загасити. Проте вже через кілька хвилин викликали пожежників.

Припаси, які були в причепі, почали вибухати. Люди почали чути вибухи ще у 1.00. Зокрема в мікрорайонах «Алмазний», «Сади» і «Яр».

– Прокинулися із чоловіком о 1-й годині від звуку сильних вибухів. Подумали, що, можливо, це якась диверсія. Із вікна було видно, що неподалік над трасою піднімався стовп чорного диму. Постійно, протягом 15 хвилин не перестаючи лунали вибухи. Подзвонили у службу порятунку, там повідомили, що сталася надзвичайна ситуація і їхні працівники вже виїхали на місці. Навіть о четвертій ранку було чути поодинокі вибухи, – розповіла Лілія Гнатенко, мешканка мікрорайону «Яр».

Фото та відео з місця події.

У Полтаві вибухнула вантажівка з боєприпасамиНа фото видно місце вибуху. Фото із соцмережі

Стало відомо, що постраждалих внаслідок надзвичайної ситуації немає.

– Машина їхала із Києва до зони АТО. Постраждалих немає, зараз на місці працюють піротехніки, – розповів Юрій Сулаєв, речник УМВС у Полтавській області.

Повідомляють також, що «на щастя» надзвичайна ситуація сталася в тому місці, де немає житлових будинків і за кілька сотень метрів до автомобільних заправок. Дорогу одразу ж перекрили, щоб ніхто не постраждав.

Свідки припускають, що сталося замикання в коробці передач. Але офіційно причину пожежі встановлюють правоохоронні органи.

Ольга Правденко

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter