Вибух боєприпасів у Полтаві: фото з місця події

Надзвичайні події
Ольга Правденко24 червня 2015 о 09:589445 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Вибух боєприпасів у Полтаві: фото з місця події
Журналіст «Кола» побувала на місці вибуху.

Уламки від снарядів, які перевозили із Києва до зони АТО, після вибуху розкидало на кілька сотень метрів від місця вибуху. Нагадаємо, що військова вантажівка із боєприпасами загорілася під час руху на околиці Полтави вночі 24 червня.

Вибух у Полтаві фото з місця подіїНа місці вибуху боєприпасів працюють сапери. Фото Ольги Правденко

Траса Харків-Київ одразу ж за автовокзалом перекрита. Машини їздять в об’їзну. На трасі багато працівників міліції, ДСНС, стоїть «швидка» та військові автомобілі. Нікого на місце надзвичайної події не пропускають, проте цікаві полтавці намагаються прорватися по обочинах оброслих кущами. Таким самим шляхом пішла і журналіст, щоб побачити все зблизька, оскільки туди не пускали навіть працівників ЗМІ, бо не могли гарантувати безпеку. Оскільки побоювалися, що можуть ще вибухати боєприпаси.

Проте навіть по обочинах в кущах, ярах та перелісках патрулюють працівники спецроти УМВС. Попереджають, щоб ходили обережно, бо уламки від боєприпасів відлетіли за кількасот метрів. Як приклад показують уламки від розірваних артилерійських боєприпасів та невеликі шматки асфальту. Кажуть, що сам асфальт на трасі, де стався вибух, ще гарячий. На місці події працюють сапери, коли трасу відкриють для вільного руху ще невідомо.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter