У Полтаві водій на «Scoda Octavia» поїхав по замерзлій Ворсклі й провалився (відео)

Надзвичайні події
Юлія Обелець4 січня 2016 о 12:002592 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві  водій на «Scoda Octavia» поїхав по замерзлій Ворсклі й провалився (відео)
В обласному центрі легковик пішов під кригу – постраждалих немає.

У Полтаві водій на «Scoda Octavia» поїхав по замерзлій Ворсклі й провалився (відео)У Полтаві водій на «Scoda Octavia» поїхав по замерзлій Ворсклі й провалився. Фото – poltava.mns.gov.ua

Водій «Scoda Octavia» вирішив спробувати проїхати по річці Ворскла на першому пляжі і провалився під крижану воду. Подія сталась 3 січня, про що надійшло повідомлення на «101» о 14.05. Прибувши на місце події, рятувальники за допомогою бензопили вирізали кригу і витягли автомобіль з води шляхом буксирування лебідкою. До ліквідації надзвичайної події залучалось 2 одиниці техніки та 6 чоловік особового складу.У Полтаві водій на «Scoda Octavia» поїхав по замерзлій Ворсклі й провалився (відео)

– Коли прибули рятувальники, на місці події був лише водій, який самостійно вибрався з салону, але до того були і пасажири в легковику, які невідомо куди поділись, – повідомила Світлана Рибалко, речниця ГУ ДСНС Полтавщини. – Свого вчинку водій ДСНСникам не пояснив, можливо, пояснив правоохоронцю, який також виїздив на подію. Попередньо відомо, що водій був тверезий.

За коментарем «Коло» звернулось в ГУ Національної поліції області, де запевняють, що до них виклик про таку ситуацію не надходив. Тому і коментувати, мовляв, їм нічого, навіть після аргументу, що на відео ГУ ДСНС Полтавщини помітний чоловік у формі «ДАІ».

До теми – Під Полтавою з крижаної Ворскли врятували собаку

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter