Журналісту ГромадськогоТБ у Полтаві спалили автомобіль: фото (оновлено)

Надзвичайні події
Ольга Матвієнко20 жовтня 2015 о 08:082698 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Журналісту ГромадськогоТБ у Полтаві спалили автомобіль: фото (оновлено)
Пожежа сталася рано вранці.

Журналісту ГромадськогоТБ у Полтаві спалили автомобільАнатолій Мележик. Фото зі сторінки у соціальній мережі

20 жовтня у Полтаві згорів автомобіль журналіста ГромадськогоТБ Анатолія Мележика. У прес-службі УМВС у Полтавській області повідомили, що пожежу помітив перехожий, він і повідомив про це рятувальникам.

– Загоряння сталося десь між 5 і 6 годинами ранку. Передня частина згоріла повністю. Зараз у мене беруть свідчення працівники міліції, – прокоментував Анатолій Мележик.

Він припускає, що автівку підпалили, і причиною може бути його професійна діяльність. ГромадськеТБ у ході передвиборчих перегонів опублікували декілька відеосюжетів, які викривають підкуп виборців деякими кандидатами на посаду міського голови. Також журналісти цього ЗМІ направили листа до Президента України.

Журналісту ГромадськогоТБ у Полтаві спалили автомобільАвто журналіста після пожежі. Фото зі сторінки в соцмережі Анатолія Мележика

Журналісту ГромадськогоТБ у Полтаві спалили автомобіль

Журналісту ГромадськогоТБ у Полтаві спалили автомобіль

Анатолій Мележик зазначив, що у ніч із 2 на 3 жовтня невідомі намагалися зламати замки та проникнути в автомобіль. Це сталося після сесії Полтавської обласної ради.

Зараз вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження чужого майна).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter