Зниклого на Полтавщині школяра відшукали в іншому місті

Надзвичайні події
Юлія Обелець15 грудня 2015 о 16:581002 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Зниклого на Полтавщині школяра відшукали в іншому місті
Поліція знайшла зниклого десятикласника Шишацької ЗОШ у Лубнах.

Зниклого на Полтавщині хлопця відшукали в іншому містіДесятикласник, якого розшукали після зникнення. Фото – mvs.gov.ua

Нагадаємо, 11 грудня мама 16-річнго школяра повідомила правоохоронцям про його зникнення. Того дня він зранку пішов до навчального закладу й не повернувся. Про це йдеться на сайті обласної поліції.

– Під час перевірки встановили, що мати та батько зниклої дитини являються опікунами неповнолітнього протягом останніх трьох років, - говорить начальник Шишацького відділення поліції Віталій Шашков, - родина характеризується позитивно, батьки виконують батьківські обов’язки, неповнолітній забезпечений усім необхідним для навчання, розвитку та відпочинку.

По даному факту відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Та наступного дня, 12 грудня, близько 19 години в місті Лубни в одному із інтернет-клубів поліція розшукала неповнолітнього. Пояснити причину свого вчинку хлопець не зміг.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter