Народна журналістика. Полтавки переконували, що велосипед – зручно і красиво

Народні новини
14 червня 2014 о 17:253038 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Народна журналістика. Полтавки переконували, що велосипед – зручно і красиво
​Дівочий Велопарад не зупинила навіть дощова погода.

14 червня відбувся велопарад дівчат «Плаття у горошок». Як видно з назви, обов’язковою умовою для дівчат був «горошковий» дрес-код. Це були і сукні, і аксесуари. Навіть самі велосипеди прикрашали цяточками.

Народна журналістика.

До дівчат приєдналися і чоловіки-велосипедисти. Як вони самі зазначили: «Не могли пропустити таке. Але тут ми лише супроводжуючі».

Як зазначили організатори, мета заходу полягає в тому, щоб показати, що велосипед – це той вид транспорту, яким можна якнайзручніше і якнайшвидше будь-куди доїхати, і який є повноцінною альтернативою приватним авто. Їздити на велосипеді цікаво, приємно та корисно, і для цього необов'язково вдягати спеціальний спортивний одяг.

Одною з перших на місце зустрічі (біля пам’ятника Зигіна) прибула Наталія. Одяг у стилі Одрі Хепберн і туфлі на високих підборах.

Народна журналістика.Наталія

– Участь у такому заході приймаю вперше, – говорить вона. – Дізналася про нього в Інтернеті і взяла з собою подруг. Такий захід трохи забавний, дитячий, але всі ми в душі діти.

А про своє незвичне для спорту взуття, сказала так: жінка завжди хоче виглядати красиво і привабливо, навіть на велосипеді.

Брали участь у Велопараді цілими сім’ями. Наприклад, родина Уманець вже не вперше приймає участь, але на цей взяли з собою 8-річну доньку, за словами Наталії Уманець. Тато родини – група підтримки.

Хоча на цей день прогнозували дощову погоду, це не злякало учасників.

– Дізнавшись в Інтернеті про цей захід, одразу вирішила, що поїду, - говорить учасниця Тетяна, - Хоча їжджу не дуже давно. Навіть погода мене не зупинила, їхала б навіть під дощем.

Народна журналістика.Тетяна

Між усіма учасниками ходила думка, що дощ їм не страшний.

Після півгодинних зборів, учасники колоною рушили по зазначеному маршруту по Жовтневій вулиці до Білої альтанки.

Автор – Яна Гутиря

До теми – Стань народним журналістом!

Читайте також

Велопарад у Полтаві: леді у сукнях в горох дивували красою

До слова, "Коло" визначило топ-5 учасниць Велопараду, чиї образи, на думку редакції, були найкращими.

Також пропонуємо згадати минулорічний Велопарад дівчат – "Червоне і чорне".

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter