Народні новини. Травмована в ДТП вагітна полтавка не може отримати направлення на медекспертизу

Народні новини
Надія Труш17 вересня 2014 о 10:281702 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Народні новини. Травмована в ДТП вагітна полтавка не може отримати направлення на медекспертизу
Травмована в ДТП вагітна полтавка не може добитися від слідчого направлення на медекспертизу.

Тетяна Бесєдіна

Нагадаємо, нещодавно ми писали про ДТП, в якому була травмована полтавка Тетяна Бесєдіна, яка перебуває на 7-ому місця вагітності.

Водій зник з місця ДТП і замість нього прийшов його друг, який представився іменем водія (Дмитро Кульбашов) і пройшов перевірки ДАІ на алкоголь. Історія з постраждалою вагітною набирає нових обертів.

16 вересня, через 4 дні після ДТП, вона звернулася до ПМУ УМВС України в Полтавській області із заявою про вчинення щодо неї кримінального правопорушення у вигляді спричинення тілесних ушкоджень внаслідок порушення правил дорожнього руху.

Цю заяву приймав слідчий Губа Олег Миколайович, який спочатку взагалі відмовлявся її приймати, стверджуючи що Тетяна Бесєдіна нібито повинна була здати її до канцелярії (КПК України та ряд інших законів чітко передбачають, що заяву чи повідомлення про злочин повинен приймати слідчий, а міліція не має права відмовити громадянинові у прийнятті заяви про злочин з незрозумілих мотивів).

Після прийняття у Тетяни заяви про злочин, вона попросила слідчого Губу видати їй направлення на проходження судово-медичної експертизи, щоб зафіксувати тілесні ушкодження та отримати докази.

Однак слідчий відмовився це робити.

Незважаючи на прохання вагітної жінки та пояснення, що тілесні ушкодження мають властивість загоюватися і з огляду на те, що ДТП сталося 4 дні тому, то недопустимим є відкладення медичного огляду, оскільки це сприятиме втраті доказів – слідчий навідріз відмовився видавати Тетяні направлення.

Тепер Тетяна Бесєдіна позбавлена можливості своєчасно пройти судово-медичне обстеження та отримати підтверджуючий висновок СМЕ.

Андрій Макаренко

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter