У Полтаві відбувся турнір на Кубок Студреспубліки з міні-футболу

Народні новини
Надія Труш15 вересня 2015 о 09:001189 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві відбувся турнір на Кубок Студреспубліки з міні-футболу
12 вересня вдесяте в Полтаві відбувся турнір на Кубок Студреспубліки з міні-футболу «Полтава – 2015».

У Полтаві відбувся турнір на Кубок Студреспубліки з міні-футболуУ Полтаві відбувся турнір на Кубок Студреспубліки з міні-футболу

Цьогоріч він символічно проводився у День фізичної культури і спорту. Учасниками змагань були десять дворових команд з різних мікрорайонів Полтави.

Ці змагання стали першими на новому спортивному майданчику Полтавської державної аграрної академії, до встановлення якого, спільно з обласною радою, приклав чималих зусиль і лідер Полтавської Студреспубліки, випускник аграрної академії Олег Слизько.

Організатори піклуються про здоров`я полтавців й одним із головних своїх завдань визначили популяризацію заняття фізичною культурою і здоровий спосіб життя, а метою самого турніру було донести до полтавців, що подібні змагання проводити дуже легко, варто лише захотіти. Усе починається з «двору» і чемпіоном світу може стати кожен!

Команди змагались між собою на першість у турнірі, за ними спостерігали глядачі і зацікавлені перехожі. Переможцем стала команда «Лтава» (Аграрна академія – мікрорайон Левада) й отримала Кубок Студреспубліки «Полтава – 2015», медалі й грамоти. Друге місце посів «Арсенал» (збірна мікрорайонів Полтави), третій - «Патріот» (мікрорайон «Браїлки»). Усі переможці отримали квитки на матч восьмого туру Ліги Парі-Матч між командами «Ворскла» (Полтава) і «Олімпік» (Донецьк) й інші подарунки від партнерів, якими виступили ФК «Ворскла» та магазини «Спорт smile» і «Пан спортсмен».

Окрім того, організатори нагородили Влада Призова в номінації «Кращий голкіпер», кращим захисником став Антон Труш, номінацію «Кращий форвард» здобув Іван Шмиголь.

Олена Курішко, прес-служба Полтавської Студреспубліки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter