Водійські іспити ДАІ приймає спільно з Полтавським Автомайданом

Народні новини
Таня Цирульник12 червня 2014 о 08:4023002 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Водійські іспити ДАІ приймає спільно з Полтавським Автомайданом
Полтавський Автомайдан відтепер присутній при всіх іспитах на отримання водійських посвідчень у ДАІ.

Водійські іспити ДАІ приймає спільно з Полтавським Автомайданом

З метою боротьби з корупцією за ініціативи ГО "Полтавський Автомайдан" та за згодою УМВС області з 10 червня 2014 року приймання іспитів для отримання особами права керувати транспортними засобами здійснюється у присутності автомайданівців.

Зокрема, як повідомив член Ради ГО Сергій Вацлавів, у червні троє автомайданівців побувають на іспитах і на основі цього вже наприкінці місяця зможуть зробити перші узагальнені висновки відносно проходження цієї процедури у нашому місті та, можливо, надати якісь власні рекомендації ДАІ.

Першим серед автомайданівців свій підпис під проведеним 10 червня іспитом поставив Вінник Вадим.

Загалом, цей місяць є випробувальним для експерименту зі спільного приймання іспитів для отримання особами права керувати транспортними засобами. Наразі ще 10 автомайданівців готують документи, щоб наступного місяця мати змогу бути присутніми на іспитах і контролювати їх хід на постійній основі.

Вікторія Родічева

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter