Податкова у Полтаві: як подати звітність онлайн

Новини
Надія Труш24 травня 2014 о 10:041807 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Податкова у Полтаві: як подати звітність онлайн
У Полтаві податкова інспекція розповіла, як користуватися Електронним кабінетом платника податків.

Кожен платник має змогу облаштувати своє персональне автоматизоване робоче місце, де фіксуватиметься вся інформація про його розрахунки з бюджетом. Працювати в кабінеті можна з будь-якого комп’ютера, підключеного до мережі Інтернет.

6фото з сайту www.hvilya.com

– Електронний сервіс зорієнтований на зручність платників податків та допомогу їм у формуванні податкових звітів, а також своєчасній сплаті коштів до бюджету, – повідомили у інформаційно-комунікаційному відділі Державної податкової інспекції у м. Полтаві.

В Електронному кабінеті платник може підготувати, заповнити і надіслати до органу Міндоходів звітність в електронному вигляді та одразу ж отримати квитанцію про її прийняття (або неприйняття). Для зручності податкова звітність подається одним пакетом, тобто декларація з усіма додатками. На кожен прийнятий пакет документів надсилається одна квитанція про прийняття декларації.

Як користуватися

Увійти до Електронного кабінету можна через веб-портал Міндоходів за адресою www.minrd.gov.ua шляхом авторизації за допомогою відкритого ключа електронного цифрового підпису. У разі відсутності такого ключа його можна безкоштовно отримати в кабінеті №1 залу №1 Центру обслуговування платників Державної податкової інспекції у м. Полтаві (вул. Фрунзе, 155).

Читайте також

Податкова інспекція у Полтаві: як перераховувати кошти на благодійність

Позначення:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter