Активісти закликають вийти на марш миру через вбивства українців

Новини
Наталія Сіробаб14 січня 2015 о 15:201084 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Активісти закликають вийти на марш миру через вбивства українців
В неділю, 18 грудня, відбудеться марш солідарності через смерть мирних українських громадян від рук терористів.

Активісти закликають вийти на марш миру через вбивства українців24tv.ua

«Я виходжу сам у неділю на мирний марш солідарності

через вбивство мирних українських громадян московськими військами та їхніми прислужниками», – заявив у Facebook ініціатор заходу Святослав Стеценко.

Активіст запрошує до участі патріотичні громадські об’єднання, хоче узгодити з ними гасла і вимоги. Він закликає виходити не лише в столиці і запрошувати на марш своїх соратників, друзів, знайомих, повідомляють на 24tv.ua.

«Чи для українців наші жертви менш вагомі, ніж для французів їхні?», – додав Стеценко.

Як відомо, 13 січня бойовики влучили в рейсовий автобус, завдавши артилерійського удару з боку Докучаєвська в сторону блокпосту українських правоохоронців у районі Волновахи.

Як повідомив начальник ГУ МВС України в Донецькій області В’ячеслав Аброськін, кількість жертв трагедії під Волновахою зросла до 12 осіб.

У Генштабі пояснили, що обстріл автобуса був провокацією.

За даними «Інформаційного спротиву», удару по автобусу з мирними жителями в районі Волновахи Донецької області завдала зведена арт-група бойовиків, додана тактичній групі російсько-терористичних військ, що діє в районі Докучаєвська.

Обстріл пасажирського автобуса у Прокуратурі Донецької області розслідують як терористичний акт.

Президент України Петро Порошенко звернувся до українців у зв’язку з трагедією і сказав, що смерті людей – на совісті «банди та тих, хто за нею стоїть».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter