Анастасія Станко розповіла, що бачила полоненого Анатолія Головченка з Полтави

Новини
Ольга Правденко5 липня 2014 о 10:183609 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Анастасія Станко розповіла, що бачила полоненого Анатолія Головченка з Полтави
Українська журналістка «Громадського ТБ», яка перебувала в полоні у бойовиків так званної ЛНР, розповіла, що бачила двох українських полонених.

Анастасія Станко розповіла, що бачила полоненого Анатолія Головченка з Полтавифото з сайту: bessarabiainform.com

Один з них – боєць «Айдара», полтавець Анатолій Головченко.

– У полоні ми бачили двох – один із них боєць «Айдара», а другий – Володимир Семистяга – голова луганської «Просвіти», якого чогось похоронили українські журналісти. Толік Головченко, полонений з «Айдара» — сидить з ним в одному гаражі. Першого дня Толіка привели до нас на одну ніч, поспілкуватися. І ми ще мали телефони при собі, в нас ще їх не забрали, – розповіла журналістка в інтерв’ю газеті "День".

Про те, що Анатолій Головченко потрапив у полон до терористів стало відомо 20 червня. Разом з ним у полоні були Юрій Крижберський та Микола Чепіга. Нагадаємо, Чепіга 17 червня брав участь у бою батальйону "Айдар" з бойовиками. Після цього про його долю було мало що відомо. А 2 липня "Коло" отримало інформацію про те, що він загинув. Ще двох поранених на Сході полтавців вдалося визволити з полону: Олександр Алієв та Тарас Синяговський повернулися до Полтави минулої п’ятниці.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter