Двох поранених на Сході полтавців визволили з полону

Новини
Ольга Матвієнко1 липня 2014 о 14:552561 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Двох поранених на Сході полтавців визволили з полону
Олександр Алієв та Тарас Синяговський повернулися до Полтави у п’ятницю.

Двох поранених на Сході полтавців визволили з полонуНевідомо, скільки полтавців ще знаходяться в полоні. Фото – tsn.uaУсього із полону вдалося визволити чотирьох полтавців. Останніми визволили двох із батальйону «Айдар», яких поранили і тримали в Луганську з 17 червня. До цього часу залишається невідомою доля ще одного бійця з Полтави Миколи Чепіги.

Про це повідомив голова Полтавської обласної організації ветеранів Афганістану, депутат обласної ради Юрій Цомартов. На 23 сесії Полтавської обласної ради обранець звернувся до депутатського корпусу з тим, що і досі немає єдиної бази усіх загиблих, поранених та полонених полтавців у ході АТО. Відтак важче допомогти їм та їхнім родинам. Із проханням про допомогу у визволенні військових до афганців звернулися родичі полонених.

– До мене звернувся брат Самойлова. Їх там було п’ятеро. Під час переговорів із терористами ті заявили, що спілкуватися будуть лише з афганцями. Я вийшов на своїх бойових товаришів і з’ясувалося, що одного із полонених відпустили. У нього троє дітей. Залишилося троє і ми домовилися про обмін на полонених. Коли з ними спілкувалися, то взнали, що вони живі-здорові, над ними не знущаються, тримають у нормальних умовах, – розповів Юрій Цомартов.

Нагадаємо, що полтавець Олександр Коба важко поранений в зоні АТО.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter