На Полтавщині поховали ще одного бійця АТО

Новини
Надія Труш29 липня 2014 о 13:353790 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині поховали ще одного бійця АТО
26 липня відбувся похорон Григорія Терехова, який загинув при виконанні військового обов’язку під час проведення антитерористичної операції на Сході України.

Про це йдеться на офіційному сайті Полтавської облради. загиблий був родом з Чутівського району.

апГригорій Терехов. Фото – oblrada.pl.ua

– 54-річний Григорій Анатолійович пішов до Збройних сил України добровольцем. Служив у «гарячих точках». Зарекомендував себе добросовісним, відповідальним, надійним воїном, який не ховався за спинами товаришів, – йдеться у повідомленні облради.

У чоловіка залишилася дружина і двоє дітей.

Загинув вночі 21 липня під час виявлення та обстрілу бойовиків на блокпосту поблизу Костянтинівки Донецької області. Світлий спомин про Григорія Анатолійовича, справжнього патріота, відважного воїна, чесну і порядну людину, назавжди збережеться у пам'яті земляків.

Провели героя в останню путь радник голови облради Олександр Колесников, заступник обласного воєнкома Андрій Ткаченко, командир загиблого, капітан Микола Вовканич, керуюча справами райради Віта Гайдук, перший заступник голови РДА Сергій Апряткін, районний військовий комісар Віталій Свічкар та інші.

Також читайте

У Лубнах поховали ще одного бійця АТО

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter