У Лубнах поховали ще одного бійця АТО

Новини
Надія Труш16 липня 2014 о 10:234568 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Лубнах поховали ще одного бійця АТО
У Лубнах відбулася церемонія прощання та прощання з Владиславом Бєлорусом, загиблим на Сході.

Мешканець Лубен загинув 12 липня у ході АТО на Донеччині.


У Лубнах поховали ще одного бійця АТОВладислав Бєлорус. фото lubnyrada.com.ua

Сьогодні, 16 липня, відслужили панахиду у Церкві Різдва Пресвятої Богородиці. Прощальна церемонія та поховання – на цвинтарі по вулиці Гайдая у Лубнах.

– Біля села Червона Зоря Шахтарського району Донецької області, захищаючи Україну, під час мінометного обстрілу, який вівся озброєними сепаратистами героїчно загинув наш земляк - солдат військової служби за контрактом Збройних Сил України Бєлорус Владислав Вікторович, – пишуть про героя на офіційному сайті Лубенської міськради.

20-річний юнак був спокійним, доброзичливим. Таким його пам’ятають вчителі та однокласники.

vТакі коментарі залишили на сайті Лубенської міськради ті, хто знав хлопця

Строкову військову службу Владислав пройшов з жовтня 2011 по жовтень 2012 року. Проте почуття громадянського обов’язку та висока свідомість не дозволили залишатися осторонь подій, що почали відбуватися в державі. І в листопаді 2013 року він за контрактом поїхав служити у військову частину міста Біла Церква. Самохідно-атрилерійський дивізіон у зоні проведення антитерористичної операції став останнім місцем служби цього героїчного хлопця.

Також читайте

Волонтери допомагатимуть родинам загиблих військових із Полтавщини

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter