Бійці АТО приходили забирати міського голову Полтави в зону неоголошеної війни (відео)

Новини
Юлія Обелець30 січня 2015 о 16:452516 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Бійці АТО приходили забирати міського голову Полтави в зону неоголошеної війни (відео)
Під час сесії Полтавської міськради виник скандал довкола питання виділення земель бійцям АТО.

Бійці АТО приходили забирати міського голову Полтави на Схід. Фото Олега АпостоловаЩе до початку сесійного засідання, до залу не пускали депутата Ленінської райради Олександра Кисельова та чоловіків, які представились учасниками АТО. Ігор Верига, начальник Управління звернень громадян, організаційної роботи та загальних питань, пояснив це відсутністю місця в залі. Після хвилинної штовханини, вищезгаданих персон таки впустили.

Депутати міськради Олександр Шамота та Олександр Артеменко запропонували включати у порядок денний питання виділенням земель для учасників АТО. Їх підтримала і депутат Любов Шайдур. Зі слів присутніх в залі бійців АТО, а також депутата Ленінської райради Олександра Кисельова, їхні попередні звернення щодо цього питання в районні ради не знайшли вирішення. Їм відмовляли, у той час, коли іншим особам тоді ж виділяли землі.

Під час обговорення цієї теми знову виникла штовханина, після якої до Олександра Мамая підійшли особи у військовій формі. Представились «Правим сектором» і заявили, що сам Дмитро Ярош велів їм, забрати очільника Полтави в зону АТО. Зауважили, що придбають йому бронежилет 2 класу, мовляв, аби спробував як воно. На це міський голова попросив пред’явити їхні документи. Усі вгамувались, лише після того, як Олександр Федорович пообіцяв:

– Я беру на себе особисто зобов'язання – всім без виключення учасникам АТО, які мають довідку, отримають земельні ділянки.

Найгарячіші епізоди з сутички і дискусії дивіться на відео:

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter