Більше 50 тисяч людей прийшли попрощатися з мером Кременчука

Новини
Юлія Обелець29 липня 2014 о 17:073732 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Більше 50 тисяч людей прийшли попрощатися з мером Кременчука
На похорони приїхали депутати Костянтин Жеваго, Юрій Шаповалов, Сергій Каплін, колишній глава КМДА Олександр Попов

Більше 50 тисяч людей прийшли попрощатися з мером КременчукаБільше 50 тисяч людей прийшли попрощатися з мером Кременчука. Фото nr2.com.ua

На прощання з убитим мером Кременчука Олегом Бабаєвим, яке проходило в Міському палаці культури, прийшли більше 50 тисяч чоловік, – йдеться на nr2.com.ua. Церемонія прощання почалася в 10.00 ранку. Планувалося, що вона завершиться в 12.00, але прийняли рішення продовжити до 13.00, так як попрощатися з мером прийшла велика кількість жителів міста.

На похорон мера приїхали народні депутати Костянтин Жеваго, Юрій Шаповалов, Сергій Каплін, колишній глава КМДА Олександр Попов і колишній мер Полтави Андрій Матковський, заступник голови облради Володимир Онищенко та багато інших.

– Ні для кого не секрет, що Бабаєв був би серйозною опорою для президента в області. Насправді Полтавська область - це кордон між Україною і Росією, справжня геополітична межа. Наскільки я знаю, вже прийняли рішення на цьому тижні зробити його керівником області, - заявив журналістам нардеп Каплін.

Після прощання траурний катафалк відправився на Новореєвське кладовище, при цьому люди скандували «Дякуємо!». На цвинтарі Бабаєва поховають поруч з екс-мером Кременчука Іваном Пономаренком.

До теми - Вбивство мера Кременчука перекваліфікували на замовне

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter