Українців застерігають від шахрайства з біометричними паспортами

Новини
Надія Труш16 січня 2015 о 19:001196 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Українців застерігають від шахрайства з біометричними паспортами
Не варто користуватися послугами посередників, які пропонують оформлення біометричних паспортів за підвищеними тарифами, попереджають у Державній міграційній службі.

Держміграційна служба від шахрайства з біометричними паспортами

– Жодна організація в Україні, крім Державної міграційної служби України не наділена повноваженнями щодо оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, – йдеться у офіційному повідомленні, яке опублікували на Урядовому Порталі.

З введенням біометричних паспортів активізувалися шахраї і фірми-посередники, які пропонують "прискорити" оформлення біометричного паспорта або взагалі оформити цей документ. Розцінки на послуги таких посередників коливаються від 1000 гривень і більше.

Однак міграційна служба і ДП "Документ" не співпрацюють з питань оформлення паспорта для виїзду за кордон із жодними приватними компаніями. Для оформлення біометричного паспорта треба звертатися у відповідний найближчий підрозділ міграційної служби.

До теми

Біометричний паспорт в Україні буде одним із найдешевших в Європі - ПК "Україна"

Також читайте

Біометричний паспорт: факти, які варто знати полтавцям

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter