Скандально-відомого Іллю Киву призначили замом очільника міліції у Донецькій області – чутки

Новини
22 листопада 2014 о 15:3441901 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Скандально-відомого Іллю Киву призначили замом очільника міліції у Донецькій області – чутки
Як стало відомо "Колу", з поки що неперевірених джерел, Іллю Киву, якого у вересні зі скандалом призначили очільником батальйону "Полтавщина", чекає нова посада.

Ілля Кива.

Начебто він отримає крісло заступника начальника ГУ МВС у Донецькій області.

Нагадаємо, призначення Киву командиром об’єднаного батальйону "Полтавщина" викликало хвилю обурення. Полтавці навіть їздили до столиці протестувати проти цього. Мітинги проти Киви відбувалися й у Полтаві.

Бійці батальйону "Полтавщина" зверталися до Генпрокуратури проти призначення командиром Іллі Киви. Радник Авакова заявив, що у «Полтавщини» достойний командир. Мовляв, Кива отримав звання заслужено, а міліціонери, які протестують проти його призначення, порушують закон.

Врешті-решт наприкінці вересня Ілля Кива таки поїхав у зону АТО, де з ним стався черговий скандал.

Востаннє Киву чули під час прес-конфренеції нардепа Юрія Бублика у жовтні. Тоді депутат розповів про випадок за участі командира «Полтавщини». Мовляв, за свідченнями бійців та місцевих жителів, на одному із блокпостів у Маріуполі він прострілив стегно чоловікові, а потім, щоб це приховати, були підкинуті гранати у його авто. Приховати йому цей випадок не вдалося.

На офіційному сайті донецької міліції інформації про призначення Киви на посаду немає, вакансія значиться як вільна.

Киву призначили замом очільника міліції у Донецькій області

Однак за інформацією, посаду отримав Ілля Кива. Слідкуйте за оновлення на нашому сайті.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter