"Коло" передасть в’язані шкарпетки від благодійника з Великої Багачки дітям-біженцям

Новини
Ольга Правденко16 грудня 2014 о 07:351654 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Коло" передасть в’язані шкарпетки від благодійника з Великої Багачки дітям-біженцям
Напередодні Дня Святого Миколая благодійник з Великої Багачки уже вкотре вирішив порадувати маленьких полтавців подарунками.

Доброю традицією стала спільна акція редакції "Кола" та Віталія Хорольця із селища Велика Багачка. Уже котрий рік поспіль пан Віталій двічі на рік – до Всесвітнього дня захисту дітей та до свята Миколая, передає через нашу редакцію дітям-сиротам іграшки та в’язані пінетки і шкарпетки.

Нагадаємо, влітку ми шукали власників для чудових дитячих велосипедів куплених Віталієм Хорольцем. Ними стали вихованці Полтавської школи-інтернату №2.

Не стала винятком і цьогорічна зима. 45 пар в’язаних шкарпеток привіз Віталій Хоролець до нашої редакції. Уже незабаром теплі та красиві шкарпетки, сплетені турботливими руками мами благодійника, знайдуть своїх власників. Нинішньої зими Святий Миколай порадує подарунками дітей переселенців із зони АТО.

До слова, паралельно з дитячими, пані Хоролець в’язала шкарпетки і воїнам АТО. 70 пар шкарпеток передав Віталій військовим батальйону "Полтава".

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter