Мер Полтави утік із зали суду

Новини
Надія Труш4 вересня 2014 о 14:1933112 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мер Полтави утік із зали суду
Мер Олександр Мамай залишив залу суду.

Про це з місця подій передає наш журналіст Ольга Матвієнко.

Мер попросив суддю зробити перерву, щоб подихати свіжим повітрям. Як пояснив, йому стало зле. На вулиці сів у автомобіль і поїхав.

– Як бачимо, особа покинула залу суду. Це свідчить про неповагу до судді. Згідно зі статтею 268 Кодексу України про адмінправопорушення є підстави розглянути питання про неповагу до судді без присутності Олександра Мамая,– передає слова прокурора наш журналіст.

Суддя клопотання прокурора підтримала.

– Є всі ознаки статті Кодексу про адмінпорушення про неповагу до суду, до головуючого, що було зафіксовано технічними засобами. Крім того, було призначено 15 судових засідань, про що знали усі в місті завдяки висвітленню у ЗМІ і які Мамай проігнорував. Пояснень про причини відсутності в суді він не надав, тому не можна зробити висновок про їхню поважність, – слова прокурора.

На цьому судове засідання закінчилося. Завтра, 5 вересня, буде оголошено рішення про адмінправопорушення про неповагу до судді. Санкція – від 20 до 100 неоподаткованих мінімумів (до 1700 гривень) штрафу.

Також читайте

Мера Полтави привезли до суду зі свята у театрі ляльок

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter