Міліція закликала полтавців повідомляти про імовірні антигромадські заходи

Новини
Юлія Обелець30 квітня 2014 о 12:191245 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Міліція закликала полтавців повідомляти про імовірні антигромадські заходи
У травневі свята полтавські правоохоронці закликають жителів спільно діяти заради миру й спокою в області.

Міліція закликала полатвців повідомляти про імовірні антигромадянські заходиМіліція закликала полатвців повідомляти про імовірні антигромадянські заходи. Фото www.volynnews.com

Також полтавців просять бути толерантними.

– Напередодні травневих свят та Дня Перемоги закликаємо вас підтримувати разом з міліцією належний правопорядок та тісно співпрацювати заради миру й спокою в нашому краї, – йдеться у повідомленні УМВС у Полтавській області. – Враховуючи непросту суспільно-політичну ситуацію в країні, системні провокації на півдні та сході нашої держави, просимо всіх утримуватися від будь-яких протиправних дій, бути толерантними та виваженими один до одного, консолідувати зусилля заради інтересів Батьківщини.

Якщо володієте інформацією щодо організації антигромадських заходів на території регіону, рекомендують негайно звертатись до міліції. Телефон «102» працює цілодобово і безкоштовно. Також можна надавати інформацію на телефон довіри УМВС: 51-77-02.

До речі, на травневі свята в шести областях України готуються диверсії. Про це повідомив Турчинов, який сьогодні зібрав у столиці всіх голів ОДА. Як повідомляє ТСН, диверсійним групам поставлено завдання дестабілізувати протягом травневих свят ситуацію в Харківський, Одеській, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській та Миколаївській областях.

Дивіться план заходів до 9 травня

Позначення:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter