На будівництво спорткомплексу на Юрченка з бюджету не йтиме жодної копійки – Мамай

Новини
Олег Апостолов30 січня 2015 о 15:341469 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На будівництво спорткомплексу на Юрченка з бюджету не йтиме жодної копійки – Мамай
Команія-забудовник вестиме роботи за рахунок своїх податків

На будівництво спорткомплексу на Юрченка з бюджету не йтиме жодної копійки – МамайБудівництво спорткомплексу

Сьогодні на сесії міської ради депутати підняли питання про доцільність будівництва спортивного комплексу по вулиці Петра Юрченка.

На думку депутата від «Народного фронту» Олександра Артеменка, у період військової агресії та періоду підвищеної небезпеки витрачати кошти з бюджету на цей проект не варто.

Як зазначив міський голова Полтави Олександр Мамай, за проектною документацією загальна вартість будівництва становить 58 млн грн, а з міського бюджету на 2015 рік виділено 11 млн грн.

- Варто сказати, що із 11 мільйонів, які ми сьогодні виділили, жодної копійки з бюджету не йтиме. Команія «Райагробуд» вестиме роботи за рахунок своїх податків, а не перераховуватимуть їх у держбюджет. Коли йдуть податки у держбюджет, то завжди десь зникають. А коли будуватиметься цей спорткомплекс, ми всі будемо його бачити – прокоментував ситуацію Мамай.

Також міський голова висловив сподівання, що вже найближчим часом полтавці зможуть пересвідчитися у результатах цих робіт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter