Розпочалась бюджетна сесія Полтавської міськради (оновлено + фото)

Влада
Юлія Обелець30 січня 2015 о 10:122599 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Розпочалась бюджетна сесія Полтавської міськради (оновлено + фото)
30 січня депутати Полтавської міськради повинні прийняти бюджет на 2015 рік.

Розпочалась бюджетна сесія Полтавської міськради (оновлюється)

З переліком питань можете ознайомитись на сайті «Коло».

На сесію прибуло 32 із 49 депутатів. Не обійшлося без скандалу і штовханини: не хотіли впускати до сесійної зали депутата Ленінської у місті Полтава ради Кисельова.

Нагадаємо, перед початком сесії, відбувся мітинг під стінами міськради.

10.20 – депутати висловили пропозицію внести на розгляд визнання Росії агресором, а ДНР і ЛНР – терористичними організаціями.

10.35 – виступила представник громади щодо незаконного будівництва багатоповерхівки на Леваді по вулиці Бідного. Мамай пообіцяв узяти – це питання під особистий контроль.

Розпочалась бюджетна сесія Полтавської міськради (оновлюється)

10.36 – активіст вручив Олександру Шамоті шапку і банний віник під сміх депутатів і міського голови Мамая.

Розпочалась бюджетна сесія Полтавської міськради (оновлюється)Активіст Олександр Масюк вручив депутату Шамоті банний віник, як нагадування про його колишній бізнес: зі слів одного з депутатів

10.44. – до міського голови підійшли учасники АТО і представник Правого сектору, який представився головою полтавського Правого сектору. Вимагали, щоб міська рада виділила їм землю. Мамай попросив показати документи, які б підтвердили, що ті, хто підійшли і справді брали участь в АТО. Натомість представник Правого сектору обізвав Мамая нецензурним словом. Також меру показали фотографію в телефоні, де прдеставник Правого сектору разом із Дмитром Ярошем. Втрутилася міліція, але мер пообіцяв виділити учасникам АТО земельні ділянки, після чого люди розійшлися.

Розпочалась бюджетна сесія Полтавської міськради (оновлюється)Конфлікт між мером та учасниками АТО

10.55 – почали розглядати питання порядку денного, аж через 50 хвилин від початку сесії.

Розпочалась бюджетна сесія Полтавської міськради (оновлюється)Представник Правого сектору, який стверджував, що навести в Полтаві лад його попросив сам Ярош

Депутат Андрій Шамота пропонував створити комісію, яка б розслідувала фінансову діяльність КП "Полтавасервіс". Проте більшість депутатів не підтримали цю пропозицію, тож рішення не прийняли.

11.55 – депутати розглядають лише 6 питання з 34 основних.

Розпочалась бюджетна сесія Полтавської міськради (оновлюється)

12.03 – депутати одноголосно прийняли у комунальну власність залізничну лікарню міста Полтава.

Після 12.00 депутати почали розглядати питання різноманітних програм. Зокрема, " Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою м. Полтави на 2015 рік", "Про затвердження міської програми розвитку культури м. Полтава на 2015-2019 роки" та інші. Детальніше з переліком питань, можна ознайомитися тут.

Розпочалась бюджетна сесія Полтавської міськради (оновлюється)

12.30. – серед додаткових питань розглянули лише одне – про виплату іменної стипендії міського голови спортсменам. Кількість таких дітей збільшилася, тому запропонували збільшити сстипендії з 400 до 500 гривень. Це рішення депутати підтримали.

Розпочалась бюджетна сесія Полтавської міськради (оновлюється)Сжоже, декому з депутатів було ймовірно не цікаво. Фотографії Олега Апостолова

12.36 – сесію Полтавської міської ради закрили.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter