На Полтавщині сталися дві ДТП

Новини
Наталія Сіробаб7 червня 2016 о 13:00748 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині сталися дві ДТП
Аварії зафіксували у Пирятинському та Новосанжарському районі.

На Полтавщині сталися дві ДТПНа Полтавщині сталися дві ДТП, фото з сайту verge.zp.ua

6 червня ДТП сталася у Пирятинському районі, йдеться на сайті відділу Управління превентивної діяльності ГУ НП у Полтавській області.

О 2.38 на 131-му кілометрі + 600 метрів шляху Київ – Харків поблизу с. Олексіївка невідомий автомобіль збив мопед «Хонда» під керуванням киянина 1984 року народження, який рухався в напрямку Києва. Водій машини з місця події зник.

Унаслідок ДТП водій мопеда з забоєм голови та пасажир мопеда, житель Пирятинського р-ну 1988 року народження, з відкритою черепно-мозковою травмою доставлені у Пирятинську центральну районну лікарню. Правоохоронці розшукують авто та водія, причетного до ДТП.

Також аварію цього дня зафіксували в Новосанжарському районі. О 8.15 в с. Драбинівка поблизу магазину «Криничка» CHEVROLET NIVA під керуванням місцевого мешканця 1958 року народження, здаючи, збив пішохода 1926 року народження, теж жительку с. Драбинівки. Унаслідок ДТП жінка отримала закриту черепно-мозкову травму, рвану рану правої гомілки і доставлена до Новосанжарської районної лікарні. Триває перевірка.

Читайте також: ДТП на Полтавщині: четверо людей загинуло та одна особа травмована.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter