В "Колі" зібралися представники кандидатів у Президенти України (оновлено)

Новини
Надія Труш15 травня 2014 о 13:351872 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 В "Колі" зібралися представники кандидатів у Президенти України (оновлено)
Представники кандидатів у Президенти України зібралися в редакції «Кола».

Розпочався круглий стіл «Вибори Президента. Полтавський аспект».

В

Кожен з довірених осіб, що прийшли на зустріч, мають можливість розповісти про переваги свого кандидата, обґрунтувати, чому саме за нього потрібно віддати голос.

Розповісти про складності та позитиви підготовки до виборів прийшли представники кандидатів у Президенти Володимир Боберський, Сергій Соловей, Анатолій Ханко, Олександр Артеменко та інші.

Зараз йде обговорення, з якими труднощами у роботі стикаються представники кандидатів, як працюють представники штабів. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті, шукайте інформацію про перебіг круглого столу.

Зараз триває дискусія між довіреними особами кандидатів у Президенти. Зокрема обговорюється питання про відсоток підтримки кожного кандидата в Полтавському регіоні. Зокрема Володимир Боберський, довірена особа кандидата у Президенти Петра Порошенка зазначив:

– З деяких джерел я дізнався, що за нашого кандидата готові проголосувати 53 % полтавців.

У свою чергу Сергій Соловей, довірена особа кандидата у Президенти Олександра Клименка, розповів про їхній спосіб визначення рейтингу кандидата серед населення.

– Ми ставимо у 6-8 місцях Полтави скриньки з бюлетнями, де написані прізвища всіх кандидатів. Кожен бажаючий може відмітити того, кому віддає перевагу та вкинути бюлетень до скриньки. Наприклад, на останніх виборах міського голови Полтави, ми таким чином визначили, що за Олександра Мамая готові віддати свої голоси 64 % полтавців. У результаті за нього проголосувало 62,4 % громадян. Співпадіння майже точне. Таким же способом опитування в місті Полтава ми провели й зараз. Отже, на тисячу опитуваних таємним способом полтавців вийшли такі результати: 43,8 % готові віддати свої голоси за Петра Порошенка, 15% – за Юлію Тимошенко, понад 5 % – проголосують за Олега Ляшка. Всі інші кандидати – менше 5 %. Такі результати ми отримали 3 дні тому, – розповів Сергій Соловей.

Загалом же всі зійшлися на думці, що найкраща соціологія – це паралельний з виборчою комісією підрахунок голосів кожним штабом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter