На Полтавщині під військовий салют поховали ще одного бійця АТО

Новини
Надія Труш9 вересня 2014 о 10:3027021 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині під військовий салют поховали ще одного бійця АТО
8 вересня у Глобинському районі на Полтавщині поховали учасника АТО, командира евакуаційного відділення взводу МТЗ реактивно-артилерійського дивізіону Сергія Вихристюка.

Герой загинув 3 вересня під час артобстрілу. Сталося це в районі населеного пункту Перемога Старобельського району Луганської області.


пСергій Вихристюк. фото з сайту globrrada.pl.ua

Прощалися з бійцем, який віддав своє життя за незалежну Україну, усім селом Пустовійтове. Також прийшли представники райради та райдержаадміністрації. Саме в цьому селі жив і працював водієм Сергій.

Земляки згадують чоловіка як чуйну людину, яка завжди допоможе і підтримає.

– Сергій був дуже хорошою людиною. Розумний, працьовитий, чесний, – розповіла Любов Володимирівна, секретар Пустовійтівської сільської ради. – Це мій сусід, знаю його давно. 9 вересня Сергію виповнилося б 38 років. У березні 2014 року його мобілізували до Збройних сил України, направили в зону АТО.

Сьогодні, 9 вересня, Сергій мав би відзначати свій день народження. Адже він народився саме цього дня в Черкаській області. В нього залишилася мама, дружина та двоє синів. Старшому 16 років, молодший цього року став першокласником.

Ховали захисника держави під звуки державного гімну і військовий салют.

На знак шани пам'яті військовослужбовця на офіційному сайті Глобинської районної ради оголосили Дні жалоби:

До теми

У Полтаві поховали бійця, який загинув у «Іловайському котлі»(фото)


Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter