У Полтаві поховали бійця, який загинув у «Іловайському котлі»(фото)

Новини
Олег Журавльов8 вересня 2014 о 15:048596 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві поховали бійця, який загинув у «Іловайському котлі»(фото)
8 вересня полтавці провели в останню путь молодого бійця, який загинув у «Ілловайському котлі». Антону Цедіку було всього 27 років.

Жителі обласного центру могли попрощатись із земляком, який віддав життя, захищаючи Батьківщину, в Свято-Успенському соборі, де провели панахиду. Зібралось до 200 людей.

У Полтаву на похорони бійця АТО приїхав Тягнибок (фото)

Коли з храму виносили труну загиблого всі стали на коліна.

Панихида за загиблим в зоні АТО полтавцем

Товариш Антона Цедіка розповів, що якось мав з ним розмову про смерть. Тоді Антон сказав: «Не важливо де і коли, важливо за що помирати».

Відомо, що 27-річний полтавець до початку дій на Сході брав активну участь у Майдані, зокрема у захопленні Полтавської облдержадміністрації. Загинув в Ілловайську, входив до батальйону «Донбас», був добровольцем.

До слова, за даними ООН, з квітня на сході України загинуло не менше трьох тисяч осіб.

Довідково: Іловайський котел — епізод війни на сході України, в ході якого розгорнулися запеклі бойові дії між українськими збройними силами та підрозділами МВС з одного боку, та збройними формуванням невизнаної ДНР і російських збройних сил — з іншого.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter