Передвиборчу кампанію Андрія Матковського конкуренти намагаються зірвати провокаціями

Новини
11 жовтня 2014 о 11:4922721 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Передвиборчу кампанію Андрія Матковського конкуренти намагаються зірвати провокаціями
Сьогодні довірена особа кандидата в народні депутати по 145-ому виборчому округу Андрія Матковського Віталій Нікіпелов на прес-конференції для журналістів оприлюднив заяву передвиборчого штабу кандидата.

Передвиборчу кампанію Андрія Матковського конкуренти намагаються зірвати провокаціями

Зумовлена вона кількома фактами, які мали місце днями. Так, у селі Тахтаулове група чоловіків у камуфляжній формі намагалася зірвати зустріч Андрія Матковського із виборцями. Своєю агресивною поведінкою ці молодики провокували аналогічну відповідь від кандидата. Утім, не дочекалися. Окрім того, місцеві жителі просто прогнали їх, заявивши: «Ви не місцеві, то чому заважаєте нам обговорювати із кандидатом проблеми, які стосуються безпосередньо нас?» Провокаторам залишалося тільки ретируватися.

Ще один випадок – фактично напад на агітаторів кандидата Матковського – стався неподалік. Про нього розповіла представниця мобільної агітаційної групи Наталія Іванова.

– Ми приїхали у село Бречківка й майже одразу до нас підійшов чоловік, який вихопив із рук агітаційні матеріали й демонстративно розірвав їх на дрібні шматочки. Ми на це ніяк не відреагували, оскільки кожна людина має свою думку. Продовжили спілкуватися з іншими людьми, котрі підходили до нас. За кілька хвилин з’явилося кілька молодих людей у камуфляжі й почали провокувати нас на словесну перепалку. Коли ми знову не відреагували, то почали виривати з наших рук друковану продукцію, штовхати нас, намагаючись спровокувати бійку, попри те, що ми жінки. Побачивши усе це, місцеві жителі, переважно жінки з дітьми, почали розходитися, опасаючись за власну безпеку. Провокатори ж, не отримавши бажаного ефекту, відійшли від нас і почали активно комусь телефонувати. Хвилин за двадцять з’явилася група людей. Це були теж чоловіки у камуфляжі, говорили, що вони представники партії «Свобода». Взяли у кільце наш автобус й не підпускали до нас місцевих жителів. Зрозумівши, що попрацювати нам уже не дадуть, ми змушені були зібратися й поїхати з Бречківки. Хочу зазначити, що наші агітатори постійно бачать одних і тих же людей під час своєї роботи в різних селищах Полтавського району, які намагаються спровокувати конфлікт.

– Маємо інформацію, що відносно роботи Штабу Андрія Матковського готуються нові провокації, – зазначив Віталій Нікіпелов. – Вони вже носять системний характер і, наскільки нам відомо, мають під собою серйозне фінансування. Ми розуміємо, що агресивність щодо жінок, а переважно вони працюють агітаторами в мобільних групах, це ніщо інше, як вияв слабкості тих, хто не хоче допустити, аби Андрій Матковський був обраний депутатом Верховної Ради. І вдаються до таких дій конкуренти, яким самим не вистачає ідейної наповненості чи віри у власну політичну силу.

Зважаючи на вищенаведені факти, Штаб Андрія Матковського зробив наступну заяву:

«Зараз відбувається активна фаза виборів. Наш кандидат проводить багато зустрічей, на які приходять сотні людей.

Ми відчуваємо, що наша підтримка зростає.

Зрозуміло, що це не подобається нашим опонентам.

Замість того, аби агітувати за себе та звітуватися про свою роботу, вони організовують проти нас, проти Матковського брудні провокації:

нападають на наших агітаторів;

намагаються зривати зустрічі;

провокують бійки;

роздають брехливі листівки;

розміщують в Інтернеті спеціально зрежисовані відеоролики.

За цими фактами ми звернулися до міліції.

Знаємо, що готуються нові провокації.

Серед них – брехливі звинувачення нашого штабу у підкупі виборців.

Для цього наші опоненти спеціально виділили кошти й найняли цілу групу провокаторів.

Штаб Андрія Матковського засуджує використання будь-яких брудних технологій.

Ми закликаємо виборців не вірити брехні.

Ми завжди виступали і виступаємо проти підкупу виборців чи то гречкою, чи то грошима.

Наголошуємо! Якщо комусь відомо про спробу підкупу виборців, потрібно негайно звертатися до міліції!

Не зважаючи на цю брудну кампанію, направлену проти Матковського та його команди, ми не залишимо шансів нашим опонентам брехнею і брудом знову пролізти до Верховної Ради!»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®