Підозрюваного у зґвалтуванні та вбивстві етапували з Росії до Полтави

Новини
Наталія Сіробаб27 травня 2016 о 14:22787 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Підозрюваного у зґвалтуванні та вбивстві етапували з Росії до Полтави
Генеральна прокуратура Російської Федерації задовольнила запит Генеральної прокуратури України про екстрадицію жителя Чутівського району для притягнення його до кримінальної відповідальності.

Підозрюваного у зґвалтуванні та вбивстві етапували з Росії до ПолтавиПідозрюваного у зґвалтуванні та вбивстві етапували з Росії до Полтави, фото gordonua.com

До Полтавської установи виконання покарань №23 управління Державної пенітенціарної служби України в області 24 травня доставили жителя Чутівського району, який понад рік переховувався від органів слідства в Російській Федерації, повідомила начальник відділу ювенальної юстиції прокуратури області Галина Скотаренко. Про це йдеться на сайті обласної прокуратури.

– Цього ж дня йому повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п.10 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство, поєднане із зґвалтуванням) та ч. 4 ст. 152 (зґвалтування, що спричинило особливо тяжкі наслідки) КК України, – сказала прокурор.

Також за клопотанням слідчого СУ ГУ НП в Полтавській області, погодженого з процесуальним прокурором, Октябрський районний суд Полтави обрав хлопцю запобіжний захід – тримання під вартою.

Нагадаємо, у лютому 2016 року Генеральна прокуратура Російської Федерації задовольнила запит Генеральної прокуратури України про видачу (екстрадицію) жителя Чутівського району для притягнення його до кримінальної відповідальності. Прокуратурі Полтавщини доручили організувати етапування хлопця з Рязанської області. Затриманого підозрюють у зґвалтуванні та вбивстві 21-річної дівчини.

Нагадаємо, неповнолітнього, який минулого року зґвалтував дівчину, екстрадують із Росії.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter