Полковник Павлов шкодує, що видалив сторінку з "Однокласників"

Новини
Ольга Правденко17 липня 2014 о 17:152752 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полковник Павлов шкодує, що видалив сторінку з "Однокласників"
Скандал навколо персони полтавського воєнкома набирає обертів. На сьогоднішній прес-конференції було гаряче, колектив військкомату відстоює свого керівника, натомість активісти звинувачують воєнкома у брехні.

Полковник Павлов шкодує, що видалив сторінку з

Полтавський воєнком Борис Павлов на прес-конференції повідомив журналістам, що шкодує, що видалив сторінку в соціальній мережі "Однокласники".

– Дарма я видалив сторінку з "Однокласників", мені вже потім сказали, що не треба було цього робити. Але я видалив її не через те, що злякався, а тому, що мені неприємно було читати той бруд, який лили на мене в п’ятницю, суботу і неділю. Я офіційно повідомив в СБУ про те, що відбувалося на мой сторінці 11 липня, – прокоментував Борис Павлов.

Але кому дзвонив Павлов в СБУ, він відмовився казати, посилаючись на слідство:

– Це питання до слідства, а інформація конфіденційна.

На запитання журналістів, коли він зареєструвався на сайті "Однокласники", Борис Павлов відповів, що десь півтора роки тому. Це викликало хвилю обурення:

– Це чергова брехня! – парирувала Вікторія Родічева, громадська активістка.

Інші журналісти зауважили, що на сторінці полковника в соцмережі були фотографії завантажені ще в 2009 році.

– Ну я чесно, не пам’ятаю, коли там зареєструвався, – виправдовувався Павлов.

За словами полковника у відставці Мартиненка, колишнього очільника військкомату на захист Павлова підписалося 100 % працівників військового комісаріату. Він переконаний, що сторінку Бориса Єгоровича зламали. Проте, коли в полковника Павлова запитали, кого він підозрює у зламі своєї сторінки, він відповів, що з цим розбираються слідчі органи.

Громадський активіст Василь Ковальчук, який особисто знає Павлова, порадив тому взяти відпустку на кілька днів та поїхати в Київ до Наливайченка.

– Там спеціалісти розберуться, хто й з якого комп’ютера робив оті хрестики-нолики на його сторінці, – зазначив Ковальчук.




Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter