Полтавські активісти: автостанція на Київському вокзалі досі працює нелегально

Новини
Юлія Обелець20 серпня 2014 о 14:491558 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські активісти: автостанція на Київському вокзалі досі працює нелегально
Представники автомобільних перевізників заявили про незаконність автостанції на Київському вокзалі та небезпеку при нерегулярних перевезеннях.

Полтавські активісти: автостанція на Київському вокзалі досі працює нелегально

Активіст та представники перевізників провели прес-конференцію, де зробили відповідні заяви. Вони розповіли про бездіяльність владних структур у транспортних питаннях, корупцію та нелегальні перевезення.

– Питанням перевезень я займаюсь з 2010 року. У Полтавській області легально працює 150 перевізників на обласних та міжміських маршрутах, а нелегальних – більше 300. А це у цілому по області в місяць до 3 мільйонів гривень в тіні, – твердить Галина Залізняк, голова Полтавської обласної асоціації автомобільних перевізників. – Ми неодноразово з цією проблемою зверталась до попередньої влади – всі обіцянки були голослівними. Після революції теж звертались в транспортну інспекцію. Комісія виїздила, виписала акт з порушеннями, що станом на 20 травня 2014 року автостанція працює незаконно. Проте вона і досі так діє. Чому така увага до цієї автостанції, бо це точка відправлення нелегальних перевізників. На наші звернення і до прокуратуру, і до транспортної інспекції, і до влади – лише популістські обіцянки. Від 3 мільйонів в тіні несплачених податків, і знищення законного перевізника, страждають і самі пасажири. Адже такі поїздки – небезпечні: вам не видадуть квитка, як гарантії страхування; до того ж такі перевізники перевищують дозволену швидкість – більший ризик потрапити в ДТП.

Також активісти нарікали на роботу ДАІ та Антимонопольного комітету в питаннях
автоперевезень в Полтавській області.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter