Полтавські лісівники купили бронежилети колегам, які воюють на Сході

Новини
Ольга Правденко11 липня 2014 о 18:451643 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські лісівники купили бронежилети колегам, які воюють на Сході
Працівники Гадяцького лісгоспу придбали два бронежилети 5 класу захисту.

Полтавські лісівники купили бронежилети колегам, які воюють на Сході

У військових діях, які тривають на Сході країни, бере участь чимало наших земляків. Багато з них – не професійні військовослужбовці, а люди, які працюють в різних галузях господарства.

Другий місяць в зоні АТО знаходяться двоє працівників ДП "Гадяцький лісгосп". Один з чоловіків воює в Луганській області, інший – в Донецькій.

– З першого ж дня відправлення на військову службу лісгосп підтримав своїх колег, забезпечивши камуфляжною формою, речовими та спальними мішками, біноклями, пристроями нічного бачення, предметами особистої гігієни, – розповідає Лілія Гнатенко, прес-секретар Полтавського обласного управління лісового й мисливського господарства.

Полтавські лісівники купили бронежилети колегам, які воюють на СходіОлександр Пішняк, директор Гадяцького лісгоспу, демонструє придбані бронежелети. Фото з сайту upravles.gov.ua

Також лісівники, відправляючи допомогу колегам, передали продукти харчування і для інших військових.

Нещодавно колеги поскаржилися директору Гадяцького лісгоспу Олександру Пішняку на нестачу бронежилетів. Тому в лісгоспі вирішили купити та передати на Схід два бронежилети 5 класу захисту. Адже життя людей, які захищають нашу державу – найголовніше у нинішній ситуації. Бронежилети своїм колегам передадуть поштовою посилкою. Підтримують у лісгоспі і родини військовослужбовців: їм виплатили матеріальну допомогу.

У телефонній розмові колеги розповідали, що допомога від небайдужих з Полтавщини одна з найпотужніших з усіх регіонів, – повідомили у прес-службі ПОУЛМГ.

На Полтавщині регулярно допомагають військовим на Сході.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter