Полтавські правоохоронці посилили роботу і рекомендують носити з собою документи

Новини
Юлія Обелець25 січня 2015 о 12:091150 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські правоохоронці посилили роботу і рекомендують носити з собою документи
На Полтавщині патрулі посилили роботу і просять ставитись з розумінням до роботи правоохоронців.

Полтавські правоохоронці посилили роботу і рекомендують носити з собою документиПолтавські правоохоронці посилили роботу і рекомендують носити з собою документи. Фото fakty.ictv.uaТаке повідомлення речник УМВС Юрій Сулаєв поширив у себе на сторінці у Фейсбуці.

Міліція області просить Вас з розумінням відноситися до роботи патрульних нарядів та максимально сприяти правоохоронцям. Також рекомендуємо мати при собі документи, що засвідчують Вашу особу, аби не втрачати часу на додаткову перевірку, – йдеться в повідомленні. Збільшили кількість патрулів задля охорони громадського порядку та захисту громадян від протиправних посягань. Особливу увагу правоохоронці приділятимуть особам, чия поведінка буде підозрілою. Наряди патрулюватимуть цілодобово.

Батькам рекомендували провести відповідну роз'яснювальну та виховну роботу зі своїми дітьми, аби вночі виключити знаходження неповнолітніх на вулицях.

До слова, у міліції цілодобово працюють гарячі лінії: (0532) 51 - 77 - 57 та 56 - 22 - 33.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter