Полтавські студенти написали листівки сиротам

Новини
Надія Труш26 листопада 2014 о 12:301259 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські студенти написали листівки сиротам
Студенти педуніверситету імені Володимира Короленка долучилися до акції «Подаруй дитині радість читання!»

Полтавські студенти написали листівки сиротамфото з сайту adm-pl.gov.ua

Про це йдеться на сайті Полтавської облдержадміністрації. Студенти взяли участь в всеукраїнській акції з доброчинної передплати «Подаруй дитині радість читання!», яку уже четвертий рік поспіль проводить «Укрпошта».

Студенти відправили вітальні листівки дітям-сиротам у Полтавську, Сумську, Хмельницьку та Запорізьку області. Їх визначили методом жеребкування. Разом із листом-зверненням у конверти вклали й квитанцію на річну передплату дитячого журналу «Дзвіночок».

– Ви зробили дуже важливу справу. І, я впевнений, що вона знайде підтримку не лише у нашій області, а й за її межами», – сказав перший заступник директора Департаменту –начальник управління з питань внутрішньої політики Юрій Варченко.

Також дітям-сиротам передали примірники полтавського журналу для дітей та юнацтва «Діє-Слово». таким чином хочуть привернути увагу громадськості до проблем дітей-сиріт в Україні та дітей, позбавлених батьківського піклування.

До теми

У перебудованому гуртожитку отримають квартири сироти та бюджетники

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter