Полтавські волонтери утеплили розвідників у зоні АТО

Новини
Ольга Матвієнко4 листопада 2014 о 15:443125 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські волонтери утеплили розвідників у зоні АТО
​Дрова, грілки, одяг – лише невелика частина вантажу, який відвезли волонтери громадського руху «Вільні люди».

На початку листопада група полтавських волонтерів руху «Вільні люди» знову доставила бійцям армійської розвідки Збройних Сил України найнеобхіднші речі. Про це повідомили на сторінці спільноти.

Полтавські волонтери утеплили розвідників у зоні АТО

Найголовніше у посилці – це повна вантажівка дров для опалювання наметів та бліндажів. Крім цього відвезли продукти харчування та питну воду, медикаменти, різноманітні теплі речі, зокрема півсотні теплих флісових ператок, хімічні грілки та багато іншого. Усе супроводжували дитячі малюнки від Полтавської гімназії №14.

Варто зазначити, що цьому підрозділу Збройних Сил України – армійській розвідці, полтавські волонтери цільово допомагають ще з літа. Зокрема, за цей час, з будматеріалів доставлених полтавцями, військові змогли побудувати справжню лазню, де після тяжких боїв мають змогу відігрітися бійці АТО.

Наступного тижня полтавці знову планують поїздку до зони АТО і закликають всіх небайдужих громадян здійснити пожертву на користь наших захисників.

Необхідні речі можна принести на пункт прийому за адресою: м. Полтава, вул. Шевченка 44, оф.17, магазин туристичного спорядження TopRope.com.ua (контактна особа: Олександр, тел.: 066-340-26-92). Кошти можна пожертвувати на картку Приватбанку: 4731 2171 0751 4364 (Омельченко О.В.).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter