Полтавці під стінами обленерго вимагають пояснень, чому у них по 8 годин немає світла

Новини
Валентина Зайченко12 грудня 2014 о 17:301611 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці під стінами обленерго вимагають пояснень, чому у них по 8 годин немає світла
12 грудня група мешканців будинків по вулиці Харчовиків, 29 та 31 від безвиході прийшли до будівлі "Обленерго", що по Маршала Бірюзова.

Полтавці під стінами обленерго вимагають пояснень, чому у них по 8 годин немає світла

Люди намагалися отримати хоч якесь пояснення, чому вже місяць сидять по 8 годин на день без світла, коли у сусідніх будинках електроенергію не відключають.

– Ми телефонуємо в обленерго годинами, але ніхто трубку не бере! Таке враження, що від нас ховаються. За поясненнями ми телефонували у Київ, але нам сказали, що звертатися треба по місцю. Оскільки дозвонитись ніхто не може, ми прийшли, щоб нам пояснили, чому так відбувається. Але вийти до нас ніхто не може, – розповідає розлючена полтавка.

– У мене п’ятимісячне маля вдома, а опалення у нас від електрики, якої немає. Мені що робити? Принести дитину сюди, щоб її обігріли? – у розпачі кричить молода мати.

– У мене котел згорів. Що робити тепер – не знаю, – говорить інший мешканець будинку.

Через ворота з мешканцями будинку говорив охоронник території, який пояснював, що чомусь не може ні зайти до диспетчера, ні дозвонитися. Зміг лише пояснити, що вказівки відключати світло диспетчер отримує "згори", і не може включити, коли заманеться.

Проте відомо, що у державі існують графіки та черги відключень, в яких вказано лише про двогодинні відключення вранці і ввечері по усій країні в декотрих місцях по черзі.

Працівник обленерго, який під’їхав до будівлі на автомобілі, зателефонував диспетчеру на мобільний і той пояснив, що відключеннями цих будинків займається завод "ЗБВ".


Полтавці під стінами обленерго вимагають пояснень, чому у них по 8 годин немає світла

– Це неправда! На самому заводі також немає світла, і ми спілкувалися з керівництвом, нам чітко сказали, що відключає нас обленерго, – кричали мешканці проблемних будинків.

Поки шукають крайнього, хто хоча б зможе пояснити людям ситуацію, вони продовжують терпіти незручності, мерзнути та отримувати збитки від зламаної техніки.

Журналісти "Кола" намагатимуться знайти відповіді, хто відключає світло полтавцям, та чому ці графіки значно збільшені, від заявлених державою.

Цього дня у редакцію також телефонували мешканці Нових Санжар та Кобеляцького району, які скаржилися, що половині селища світло відключають на цілий день, а іншій половині – ні.

Читайте також: Після втручання журналістів в полтавському гуртожитку включили світло

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter