Полтавців запрошують на "Інтелектуальну барахолку"

Новини
Ольга Матвієнко2 вересня 2014 о 12:151474 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавців запрошують на "Інтелектуальну барахолку"
Гроші від розпродажу перерахують для військових.

7 вересня у Полтаві відбудеться "Інтелектуальна барахолка". Мещканців міста запрошують долучатися до розпродажу і у якості продавців, і у якості покупців. Із 13.00 до 18.00 біля Художнього салону на вулиці Жовтневій продаватимуть речі, сувеніри, листівки, книги - усе, що принесуть полтавці. Виручені під час "барахолки" гроші перерахують на потреби армії.

Самі вигадуйте хенд-мейд, який можна дешево продати. Приносьте картини, сувеніри, книги, альбоми, блокноти, цікаві речі тощо. Приносьте все, що зайве вдома. Кожна річ, яка припадає пилом на вашій поличці може бути задіяна у пришвидченні відновлення МИРУ в УКРАЇНІ! Збиремо кошти для Українських Військових! Усі гроші перерахуємо "Полтавському Батальйону Небайдужих", – пишуть організатори на сторінці "Кадетаріуму" у Фейсбуці.

Організовують благодійний розпродаж соціально-мистецький проект "Кадетаріум", Незалежне мистецьке об’єднання "Magnum Opus", волонтерська група Полтавський батальйон небайдужих.

Полтавці на фотосесії назбирали кошти для армії

Полтавців запрошують на

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter