Помер поранений боєць АТО з Полтавщини

Новини
Юлія Обелець17 січня 2015 о 08:371960 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Помер поранений боєць АТО з Полтавщини
Цього тижня пішов із життя 47-річний Анатолій Безрода з Лубенщини, якого поранили в Донецькій області.

Помер поранений боєць АТО з ПолтавщиниПомер боєць АТО з Лубенщини Анатолій Безрада

12 січня під с.Тоненьке Ясинуватського району Донецької області Анатолій Безрода отримав тяжке поранення під час мінометного обстрілу. А 13 січня вже в госпіталі його серце перестало битися.

Як повідомили на сайті Лубенської міськради, Анатолій Миколайович народився 1 квітня 1967 року. Йому завжди були притаманні почуття високої відповідальності, гострої справедливості, чесність та порядність. Після звільнення у 1991 році з лав Збройних сил свою любов до Батьківщини передавав учням Михнівської школи, як вчитель допризивної підготовки.

Події, що відбулися в нашій країні не залишили байдужим Анатолія Безрода. Як професійний військовий, а, головне як патріот, він не міг залишитися осторонь того, що відбувається на сході нашої держави. Із серпня 2014 року виконував військовий обов’язок в зоні проведення АТО.

– Це надійний товариш, справжній військовий та патріот щиро відданий своїй Батьківщині, – так говорять про нього бойові побратими.

Нагадаємо, цього тижня був поранений під Дебальцевим полтавський міліціонер – він залишився без руки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter