Правоохоронці просять водіїв через негоду бути уважними на дорозі

Новини
Наталія Сіробаб19 липня 2016 о 17:11954 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Правоохоронці просять водіїв через негоду бути уважними на дорозі
Найближчими днями очікуються сильні дощі та грози, тож поліціянти радять неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

Правоохоронці просять водіїв через негоду бути уважними на дорозіПравоохоронці просять водіїв через негоду бути уважними на дорозі, фото з сайту wpapers.ru

Синоптики попереджають про дощову погоду,йдеться на сайті ГУ Нацполіції у Полтавській області. Правоохоронці звертаються до водіїв із проханням бути більш уважними, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

Упродовж тижня на всій території держави очікуються грозові дощі, подекуди град, пориви вітру 17-22 м/с.

За такої погоди не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування, уникайте ризикованих маневрувань.

В умовах недостатньої видимості обов’язково рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Якщо дощ настільки сильний, що ви втрачаєте з поля зору транспорт, відмовтеся від продовження руху. У такому разі рекомендується виїхати на узбіччя і зупинитися, обов’язково ввімкнувши при цьому аварійну світлову сигналізацію.

Читайте також: На Полтавщині від негоди постраждали 14 районів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter