Прокуратура взялася за похід Капліна із сокирою до міської ради

Новини
Ольга Правденко28 листопада 2014 о 14:451284 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Прокуратура взялася за похід Капліна із сокирою до міської ради
Скандальна подія трапилася 18 листопада цього року. Нардеп Каплін разом із групою активістів увірвався до приміщення міської ради, де розтрощив сокирою двері до кабінету міського голови.

Прокуратура взялася за похід Капліна із сокирою до міської ради

Нагадаємо, за цим фактом, розпочате розслідування кримінального провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

– На сьогодні уже допитано близько 20 осіб, витребувано відеозаписи цих подій в офіційно установленому законом порядку, отримано пояснення від народного депутата Сергія Капліна та призначена товарознавча експертиза по завданих збитках. Після висновків експертизи ми матимемо конкретну суму заподіяних збитків, – розповів Ян Стрелюк, прокурор Полтавської області. – Що стосується дій осіб, які брали участь у подіях 18 листопада, оцінку їм повинні дати слідчі в ході досудового розслідування. Я буду наполягати, щоб це досудове розслідування закінчилося в максимально стислі терміни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter