Чоловіка, якого розшукували у Харкові, затримали на Полтавщині

Новини
Надія Труш8 листопада 2014 о 08:411092 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Чоловіка, якого розшукували у Харкові, затримали на Полтавщині
Співробітники лінійного відділу на станції Полтава УМВС України на Південній залізниці «на гарячому» затримали чоловіка, який вкрав залізничні деталі.

В ході відпрацювання території оперативного обслуговування співробітники лінвідділу виявили чоловіка з господарською сумкою, повідомила Наталія Сайкіна, помічник начальника лінійного відділу на ст. Полтава по взаємодії з громадськістю та ЗМІ.

В сумці чоловік заховав чотири рейкові підкладки, які він взяв на території Полтавської колійної машинної станції, де саме проводяться ремонтні роботи.

Правоохоронцям 45-річний безробітний мешканець м. Чугуєва пояснив, що викрадене залізничне обладнання збирався здати на металобрухт, а виручені кошти витратити на власні потреби.

с

– Також з’ясувалося, що затриманий значиться в розшуку за Чугуївським райвідділом УМВС в Харківській області тому застосовано запобіжний захід взяття під варту, особа переховувалася від суду, – говорить Наталія Сайкіна.

Наразі відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (крадіжка) КК України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Речові докази вилучені та направлені на експертизу, сума матеріального збитку та подальші обставини встановлюється.

До теми

На Хелловін у Полтаві вкрали каналізаційний люк та iPhone

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter