Сайту «Коло» – 6 років

Новини
Таня Цирульник12 вересня 2016 о 16:201398 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Сайту «Коло» – 6 років
6 років тому в полтавському інтернет-просторі з’явився сайт kolo.poltava.ua.

Сайту «Коло» – 6 років

Сподіваємось, що робота нашого колективу всі ці роки не була марною і ми не стали «ще одним сайтом», натомість працювали на інтереси громади.

Наразі у Полтаві існує понад 10 новинових інтернет-видань і конкуренція в цій сфрі досить висока. Тому, щоб втриматись на плаву, потрібне рятівне коло – унікальний контент, знайти який буває важко, адже усі ми «пасемося» у одному медіа-просторі.

Іноді думаю – як би було добре, аби полтавські сайти розподілили між собою спеціалізації – на одному сайті читач може знайти більше детальної інформації про кримінал, на іншому – про освіту, на третьому – про політику, тоді й орієнтуватись було б легше – де і що читати. Та маємо що маємо – схожі за змістом регіональні сайти, які пишуть схожі новини. Це проблема, яка має колись вирішитись.

Підбиваючи підсумки 6 років роботи скажу, що «Коло» уникає неперевіреної інформації. На нашому сайті ви дуже рідко знайдете жовті сенсації, у нас практично немає реклами політиків, яким ми не довіряємо, неперевіреної інформації, натомість у нас трохи більше інформації про АТО та бізнес, ніж у інших, наші статті трохи довші, а розмір, що б там не казали, має значення! Ми не женемось за гучними заголовкам і швидкими грошима, потихеньку рухаємось уперед і, сподіваюсь, угору, змінюємось якісно й на краще.

У свій день народження хотіли б про анонсувати оновлення нашого сайту. Незабаром ми «переїдемо» на kolo.news, який уже починаємо наповнювати інформацією. Сподіваюсь, дизайн Вам сподобається, а над змістом ми будемо старанно працювати. Обіцяємо!

Хто хоче побачити новий сайт – Вам сюди!

P.s. Дякую Богдану Звягольському і Ко за оновлення сайту ;)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter