Як відбувалася скандальна сесія Полтавської міськради (фото)

Влада
Олег Журавльов16 червня 2014 о 13:002385 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Як відбувалася скандальна сесія Полтавської міськради (фото)
16 червня у Полтаві відбулася позачергова 42-га сесія міської ради. Без скандалу не обійшлося.

На сесії були присутні 34 з 49 депутатів. Також серед гостей – нардеп Юрій Бублик. Усі відсутні, за словами мера, мали поважні причини. Сесію розпочали з хвилини мовчання за загиблими 49 українськими військовими.

Перед початком сесії полтавці влаштували мітинг. У саму сесійну залу громадськість також зайшла. Люди вимагали зняти спірні питання, де йдеться про розподіл і продаж земельних ділянок. Головна претензія активістів - питання не були обговорені з громадськістю. Тому можливі махінації та «кіт у мішку». також громадськість зауважила, що мер не виглядає хворим. Адже саме через хворобу він постійно відсутній на судових засіданнях у справі проти нього щодо корупції у земельних питанях.

сесія міськрадиПредставник громадськості Василь Ковальчук блокує проведення сесії, поки не знімуть з розгляду скандальні питання

Проти позачергових сесій, які скликаються терміново і немає часу на вивчення документів та питань, виступили і кілька депутатів міської ради.

Полтавці, які були присутні в залі, блокували початок сесії і розгляд земельних питань. І свого таки добилися. Одне з трьох земельних питань мер таки зняв.

Детальніше про скандал та його розв’язку - шукайте пізніше на нашому сайті.

Текст: Валентина Зайченко
Фото: Олег Журавльов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter