У Київській райраді Полтави не надали землі донці мера

Новини
Андрій Іванов26 серпня 2016 о 17:401118 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Київській райраді Полтави не надали землі донці мера
25 серпня 2016 року відбулося пленарне засідання сесії Київської районної у місті Полтава ради.

У Київській райраді Полтави не надали землі донці мераОлександр Мамай сьогодні вітав першокласників. Фото Андрія Іванова

Одним із пунктів порядку денного було питання про надання доньці міського голови Олександра Мамая, Наталії Мамай-Кириченко дозволу на розробку проєкту землеустрою земельної ділянки у Полтаві. Її площа - близько восьми з половиною «соток». Планувалося подальше об'єднання із сусідньою земельною ділянкою площа якої становить близько 30 «соток», що вже знаходиться у власності членів родини мера. У разі прийняття рішення маєток Мамаїв складе більше 38 «соток».

Під час голосування виникла дискусія і голоси депутатів розділилися. У результаті «проти» проєкту рішення проголосували п'ять членів фракції ВО «Свобода» та один позафракційний депутат. Решта депутатів голосували «за», або утримувалися. Питанню не вистачило підтримки, щоби розпочати виготовлення документації для подальшої приватизації земельної ділянки.

Нагадаємо, що тільки у Київському районні міста Полтава заяви на отримання земельних ділянок подали понад 600 учасників бойових дій на сході України і сімей загиблих бійців, які мають першочергове право отримання землі, повідомили в прес-службі ВО «Свободи»

Читайте також: Як мер Полтави першокласників вітав (фото та відео)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter