Трагедія на Полтавщині: повернувся з АТО, але загинув у рідному селі

Новини
Юлія Обелець18 листопада 2014 о 12:461899 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Трагедія на Полтавщині: повернувся з АТО, але загинув у рідному селі
28-річний житель Соснівки Гадяцького району, повернувшись додому із зони неоголошеної війни, згорів у власному автомобілі на рідній землі.

Трагедія на Полтавщині: повернувся з АТО, але загинув у рідному селі

Військовому вдалось прибути додому живим із пекла Сходу. Та смерть його чекала у рідному селі. Трагедія сталась 16 листопада. Військовий згорів у авто.

– У ніч з 15 на 16 листопада цей військовий повертався додому на власному старенькому «Форд Сієра», – розповів Юрій Сулаєв, речник УМВС у Полтавській області. – Того дня в Соснівці проводили урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства та вшановували учасників АТО. Їдучи вже додому, цей молодий чоловік застряг біля школи. Виштовхувати автомобіль «з ямкового полону» вийшов допомогти сторож навчального закладу. Проте їм нічого не вдалось, тож водій вирішив залишитись переночувати в автомобілі до ранку. Заночував він з увімкнутим двигуном. Приліг на передніх сидіннях. Попередньо відомо, що окрім того, ще палив цигарки. Тож, скоріш за все, заснув із сигаретою. Вона потрапила на сидіння – почалось тління. А ще ж, до всього, дула «пічка», і авто загорілось. Охоронець побачив загорання, намагався самостійно подолати вогонь, та авто дуже швидко згоріло. Він викликав пожежних і швидку. Але, коли прибули останні, від машини та водія майже нічого вже не залишилось. На місці трагедії проводять слідчі дії.

Відомо, що у чоловіка залишилась дружина та 4-річна донька. Раніше працював будівельником. Мобілізували його через військкомат у квітні 2014 року. 11 листопада приїхав зі Сходу додому у відпустку. І вже за кілька днів молодого бійця не стало.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter